Blog

Factoring

De oplossing voor factoring gevonden!

Onlangs ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en was ik op zoek naar mogelijkheden voor factoring. Het is wel zo fijn wanneer je op een gemakkelijke maar professionele manier je facturen naar klanten kunt versturen. Al snel kwam ik terecht op de website van Finqle. Ik ben zelf heel enthousiast over dit bedrijf en daarom deel ik deze tip graag met jullie.

factoringHoe werkt factoring bij dit bedrijf?

Kies je voor factoring via Finqle, dan verstuur je je facturen niet naar klanten maar naar Finqle. Je kunt de facturen heel eenvoudig online indienen en vervolgens betaalt Finqle deze binnen 24 uur uit. Dit betekent dat zij het kredietrisico voor jou dragen. Ook het debiteurenbeheer wordt helemaal uit handen genomen. Je hoeft dus zelf niet meer achter de betaling van facturen aan te zitten! Deze dienstverlening wordt ook wel American factoring genoemd en wordt steeds populairder. Dit is natuurlijk ook logisch want je hebt er zelf geen omkijken meer naar! Ook heb je altijd een helder inzicht in je eigen kostenstructuur.

Makkelijk voor MKB’ers en ZZP’ers

Finqle probeert factoring zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Zo kun jij je vooral bezig houden met ondernemen! Ook komen er weinig verplichtingen bij kijken. Je bepaalt zelf hoeveel debiteuren je onderbrengt bij Finqle en er gelden geen restricties op het aantal facturen of de omzet. Dit maakt Finqle heel flexibel en met name startende ondernemingen maken dan ook gebruik van deze dienst. Denk bijvoorbeeld aan MKB’ers en ZZP’ers.

FactoringIk maak nu al een tijdje gebruik van factoring via dit bedrijf en ben heel erg tevreden met deze dienst. Ik kan mijn vragen kwijt aan mijn contactpersoon en heb dan altijd een snel antwoord. Hij is dan ook goed op de hoogte van mijn situatie. Deze persoonlijke benadering vind ik zelf erg fijn.

 

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
administratiekantoor Utrecht

Financieel administratiekantoor nabij Utrecht

Het financiële administratiekantoor nabij Utrecht is opgericht door José Verbeek-Vergeer (AA-accountant).  Dit is een allround bedrijf en hebben veel ervaring als accountants. Een klein gedeelte van de vakgebieden zal ik hieronder zetten:

-Opstellen begrotingen, kostprijsberekeningen en project/investeringsanalyses
-Controller werkzaamheden: analyse van periodieke verantwoordingen ten opzichte van begroting en bespreking van deze analyses, alsmede het mede opstellen van actieplan/aangepaste begroting ter verbetering van de resultaten
-Controle: vaststellen volledigheid en juistheid van de verantwoorde cijfers middels procesbeoordeling en uitvoeren lijncontroles (proces volgen van begin tot eind)
-Projectadministratie: controle op volledigheid en juistheid van de gevoerde projectenadministratie, analyse. administratiekantoor Utrecht

Een bijzonder goede hulp

Wat waren wij blij dat wij het administratiekantoor nabij Utrecht erbij hadden gehaald toen onze boekhouder per direct werd ontslagen. Achteraf maar goed ook, want er klopte niets van de werkzaamheden die deze boekhouder al jaren voor ons had gedaan. Gelukkig waren wij bij ‘Reken op José’  aan het juiste adres en was binnen een mum van tijd alles weer op orde. De grote achterstanden die al die tijd waren blijven liggen, werden snel en vakkundig weggewerkt. Nu is ons financieel plaatje weer ordelijk en zeer overzichtelijk, dit door de geweldige inzet van ‘Reken op José’. Kan iedereen dit bedrijf ook aanraden wanneer jouw boekhouding niet klopt. 

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
vermogensbeheer vergelijken

Het vermogensbeheer vergelijken

Ons bedrijf was van plan om een belegging te gaan doen en hiervoor willen wij het vermogensbeheer vergelijken. Omdat dit een vak apart is hebben wij hiervoor een bedrijf ingeschakeld die hier de juiste kennis voor heeft. Dit bedrijf heet VACbekwaam en zij beheren alle kennis van zaken. Zij bemiddelen enerzijds tussen ons bedrijf en eventueel vermogensbeheerders die mogelijk interessant zijn voor ons kunnen zijn. Op deze manier bieden zij aan ons de gelegenheid om deze zaken met elkaar te vergelijken en zelf hieruit een keuze te kunnen maken die het beste bij ons zal passen.  vermogensbeheer vergelijken

Een juiste keuze

Omdat er best wel veel geld mee bemoeit is hebben wij besloten om een vakbekwaam bedrijf in te schakelen die voor ons het vermogensbeheer kunnen vergelijken. Op deze manier scheelt ons dat heel veel tijd en weten dat wij op deze manier een juiste keuze kunnen maken. Moet er niet aan denken dat wij een verkeerde beslissing nemen en hierdoor veel geld kwijt raken. Natuurlijk is beleggen altijd een risico en daar houden wij ook rekening mee.  

Heb jij voor jezelf als particulier, of op het zakelijke vlak ook interesse in de mogelijkheden om te gaan beleggen, neem dan contact op met VACbekwaam. Een top bedrijf die ons bijzonder goed heeft geholpen met de keuze te maken voor een beleggingsfonds.

 

 

 

 

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
belastingtelefoon

Telefoon belasting dienst online opgezocht

Jullie kennen van de telefoon belasting dienst wel, nietwaar? Ik ook hoor, maar ik had geen idee wat het nummer was! Toen ik een tijdje geleden online wilde inloggen om te bekijken of mijn toeslagen al geupdatet waren, wilde het maar niet lukken. Er was waarschijnlijk iets mis met de website. Daarom wilde ik graag middels telefoon van de belastingdienst weten hoe de zaken ervoor stonden. Omdat dit nummer niet in mijn telefoon lijst stond, heb ik het online opgezocht. Nou is dat natuurlijk niet zo bijzonder, maar toch heb ik er een goed verhaal over. Online heb ik dus telefoon belasting ingetoetst en toen kreeg ik natuurlijk veel resultaten. Zo heb ik veel informatie ingewonnen, die allemaal op de website van de belastingdienst te vinden is!

 

belastingtelefoon

Veel informatie online

Als je waarde hecht aan je geld, wil je weten waar het naartoe gaat maar ook wat er binnenkomt. Daarom is het maar beter goed overweg te gaan met dit bedrijf, want zij kunnen jou goed helpen. Online staan er pagina’s vol informatie, die allemaal gaan over de regels omtrent belasting. Erg belangrijk dus en ook goed om te weten als jij dit allemaal zelf moet regelen. Ook als jij bijvoorbeeld wilt weten of jij recht hebt op toeslagen en wilt weten hoeveel dan, kun jij dit zelf online uitvinden. Bezoek daarom ook eens de website van de belastingdienst! En als jij er niet uit komt, kun jij ze altijd nog bellen. Het hielp mij ook.

belastingtelefoon

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
financial lease

Dankzij Financial Lease snel weer een wagen

Toen ik stopte bij mijn vorige baan, raakte ik ook mijn bedrijfswagen kwijt. Dat was te verwachten natuurlijk, maar ik had toen toch echt de hulp van Financial Lease nodig. Destijds wist ik nog niet dat dit bedrijf mij verder zou helpen, maar inmiddels ben ik er zo blij mee dat ik het jullie wel moet vertellen! Ik begon mijn eigen bedrijf en had overal aan gedacht. Alles was geregeld en ik had mijn eigen kantoor, cliënten en een hoop werk te doen. Waar ik niet aan had gedacht, was dat ik mijn cliënten niet kan bezoeken zonder auto en daarom moest ik erg snel een wagen leasen. Een auto waar ik voorlopig nog meer vooruit kan en die er ook goed uit ziet. Waar ik dus echt mee aan kan komen bij elke cliënt. Online ben ik gaan zoeken en zo kwam ik bij Financial Lease uit. Op hun website heb ik gekeken wat zij aanbieden en het aanbod van occassions is bijzonder groot! Daar ben ik toen verder op gegaan en nu heb ik een erg leuke bedrijfsauto voor een nog leukere prijs. Ideaal!
financial lease

Snel geregeld

Financial Lease begrijpt hoe belangrijk een auto is en heeft daarom ook snel gehandeld. Dit was alleen maar in mijn voordeel, want op deze manier kon ik al gauw weer de weg op. Als jij ook snel een occassions wilt leasen, kijk dan ook eens op de website van dit bedrijf. Het zal je niet tegenvallen! Dat weet ik zeker.

 

financial lease

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)

Administratie kantoor in Den Haag

Als ondernemer van een beginnend bedrijf kwam er veel op mij af. Helaas was dat ook de financiële administratie, daarom ging ik op zoek naar administratie Den Haag. Natuurlijk heb ik zelf als eerst de boekhouding proberen te doen, maar ik kwam er al snel achter dat ik er eigenlijk de tijd niet voor had. Bij veel stukken bleek dat ik er ook niet van alles over wist. Hier had ik toch echt iemand nodig die gespecialiseerd is in de administratie. Ik wilde graag naar een boekhoudkundig kantoor in de buurt van waar mijn bedrijf is gevestigd. Zo kon ik tijd besparen.

Administratie Den Haag

Goed bedrijf gevonden

Via een kennis van mij die ook een eigen onderneming heeft kwam ik bij: Van Atrecht Administrateurs. Deze kennis had hier hele goede ervaringen mee. Omdat ik wel benieuwd was naar dit bedrijf heb ik telefonisch contact opgenomen met een van de medewerkers van deze onderneming. Met dit personeelslid heb ik toen een kennismakingsgesprek gemaakt om de mogelijkheden te bespreken. Ik vind het heel belangrijk dat er discreet met mijn bedrijfsgegevens wordt omgegaan. Mijn boekhouding heb ik aan de medewerker van dit kantoor uitbesteed en ik kan zeggen dat het er keurig uitziet. Zoek jij een bedrijf voor administratie in Den Haag? Dan raad ik jou dit bedrijf aan.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)

Belastingadviseur Zaandam gevonden

Belastingadviseur Zaandam was mijn zoekopdracht bij de welbekende zoekmachine op het internet. Het was namelijk weer tijd voor de aangifte van de jaarlijkse inkomstenbelasting. De belastingdienst probeert het steeds makkelijker te maken voor de klant, maar ik kan het toch nog steeds niet goed zelf. Ik weet echt niet wat de aftrekposten zijn en hoe het zit met bijvoorbeeld studiekosten. Ik zou toch gek zijn als ik teveel belasting zou betalen, daarom zou ik heel graag een adviseur willen inhuren. Die heeft vast hele goede tips en nog beter die zou het zelfs voor mij kunnen invullen en versturen.

Belastingadviseur Zaandam

Professionele adviseur

Via de zoekmachine kwam ik op de website van Smit Van Eck Administratiekantoor, een belastingadviseur uit Zaandam. Dit bedrijf is gespecialiseerd in belastingaangiftes. Omdat ik heel graag meer informatie wilde, heb ik telefonisch contact opgenomen met deze onderneming. Een van de medewerkers nam vriendelijk de telefoon op en wij maakten een afspraak bij mij thuis. Dit vond ik erg prettig omdat ik nu niet de hele administratie hoefde mee te nemen naar een bedrijf. De adviseur en ik namen bij mij thuis alle papieren stukken en benodigde informatie door. Daarna gaf ik de adviseur de volmacht zodat zij de kopie van de aangifte naar de goede instelling kon versturen.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)

Goed hypotheekadvies voor starters

In Nederland zijn er natuurlijk talloze hypotheekverstrekkers bekend. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Want bij welke aanbieder vindt je nou de juiste hypotheek die bij jouw situatie past? Dat hangt natuurlijk van een hoop factoren af. Denk aan het type contract dat je hebt, het soort woning waar je in geïnteresseerd bent en natuurlijk je budget. De vorm die jouw hypotheek aanneemt hangt geheel af van de aanbieder. Voor starters zijn er tegenwoordig ook steeds meer opties om een hypotheek te krijgen.
Voordat je een woning gaat kopen wil je je natuurlijk goed oriënteren. Dit kun je online doen of bij een hypotheekadviseur. Uiteraard kun je ook bij je eigen bank terecht. Net wat je zelf fijn vindt. Vraag ook eens rond bij familie en vrienden hoe zij dit hebben geregeld. Je zult zien dat er veel informatie beschikbaar is. Neem dan ook de tijd om de verschillende aanbieders af te wegen.

Hypotheek en kosten eerste koophuisLogo-AC-Koijen-en-Partners-Hyp-Pens-en-Verz

Het kopen van een huis is een grote stap. Er gaat toch zeker het een en ander veranderen wanneer je gewend bent een woning te huren. De belangrijkste vraag bij de koop van je eerste woning is natuurlijk hoe je dat gaat betalen. Als starter is het een hoop informatie die op je afkomt bij het uitzoeken van de verschillende opties voor hypotheken. Wat worden nu je netto lasten? Welk rentepercentage is een goede deal? Een hoop vragen en een hoop keuzes. Bij het aflossen van je hypotheek kun je dan ook nog eens kiezen of je elke maand hetzelfde bedrag betaald of stapsgewijs een groter maandbedrag aflost.
Wanneer je je eerste koophuis op het oog hebt is het belangrijk te gaan kijken naar hoe dit gefinancierd kan worden. Het bedrag dat je kunt lenen hangt van een aantal factoren af. Het belangrijkste is uw werksituatie en het bijbehorende bruto jaarinkomen. Bij het bepalen van de maximale hoogte van de hypotheek word ook gekeken naar het inkomen van je partner. Daarnaast wordt er rekening gehouden met andere lopende leningen. Wanneer je zelf niet zo bekend bent met de mogelijkheden van hypotheken is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan jou precies uitleggen waarom een hypotheek geschikt is voor jouw situatie.

Financiering regelen nieuw huis

Nadat je ongeveer weet wat je kunt gaan lenen en hoe je de woning gaat financieren is het tijd om een bod uit te brengen. Je wilt natuurlijk dat het jouw droomhuis wordt. Er zijn verschillende stappen in het proces van een nieuw huis kopen. Want hoe wordt het huis nu daadwerkelijk van jou? Het regelen van de financiering voor een nieuw huis kan op verschillende manieren. Op veel sites, waaronder die van jouw bank, kun je berekenen hoeveel je kunt lenen en wat je dus elke maand betaalt. Zo heb je veel meer inzicht in welk huis je kunt financieren. Zo kun je gerichter zoeken naar jouw nieuwe droomhuis. Bij het kopen van een huis komt een hoop kijken. Zo staan de financiën direct in verbinding met het bezichtigen van een huis. Bij de bezichtiging kun je namelijk al inzicht krijgen in hoeveel het verbouwen of opknappen van de woning gaat kosten. Natuurlijk geld dit niet voor alle huizen maar uiteraard wil je dat het huis helemaal aan jouw wensen voldoet wanneer je erin trekt.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)

Klaar voor de toekomst met een opleiding administratief medewerker

Werk je nauwgezet? Vind je het leuk om het overzicht te behouden en gegevens te ordenen? Dan is een baan als administratief medewerker jou misschien wel op het lijf geschreven. Als administratief medewerker vervul je een hele veelzijdige functie. Uiteraard moet je administratieve taken uit kunnen oefenen. Maar daarnaast zal je vaak ook de telefoon aan moeten en nemen en de in -en uitgaande post verwerken. Een administratieve functie heeft in veel gevallen dan ook flink wat overlap met een secretariële functie. De mate waarin hangt meestal nogal van het bedrijf waarbij je werkzaam bent. Soms wil men dat je vooral secretariële en receptionele taken waarneemt. En soms zal je uitsluitend ingezet worden als administratieve duizendpoot. Een hele brede functie dus.

 

Het doel van de opleiding

Tijdens de opleiding tot administratief medewerker wordt je in korte tijd klaargestoomd voor het vak. Je krijgt veel theorielessen, maar uiteraard is er ook heel veel aandacht voor de praktische vaardigheden. Je leert hoe je gebruik kunt maken van administratieve computerprogramma’s. Het streven van de opleiding administratief medewerker is om jou een zo breed mogelijke basis mee te geven. Zo ben je voor jouw toekomstige werkgever multi-inzetbaar. De opleiding biedt ook een goede basis om op voort te bouwen met bijvoorbeeld een opleiding tot financieel administratief medewerker.

 

Past een baan als administratief medewerker bij mij?

Of een baan als administratief medewerker iets voor jou is hangt voor een groot deel af van jouw aanleg. Maar er zijn ook andere dingen die een rol spelen. Je zult bijvoorbeeld veel met cijfers werken. Je moet dus wel over een goed cijfermatig inzicht beschikken. Ook moet je het niet vervelend vinden om met computers te werken. Een groot deel van je tijd zal je immers achter je bureau doorbrengen.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)
Belasting-nieuws-small-120x120

Meer weten over de belasting telefoon? Klik hier!

Al een geruime tijd zit ik met een paar vragen over de belasting die ik elk jaar betaal. Als ik naar de belasting telefoon bel, moet ik vaak lang wachten. Dit ben ik inmiddels beu. Daarom heb ik besloten om aan vrienden en familie te vragen of zij iemand kennen die mij hiermee verder kan helpen.

De Belastingtelefoonbelastingadviseur-120x120

Diezelfde middag dat ik het aan vrienden en familie vroeg, kreeg ik al een paar goede antwoorden. Zo kreeg ik te horen dat ik bij de Belastingtelefoon goed zit. Zij kunnen mijn vragen namelijk wel beantwoorden. Daarnaast nemen zij de tijd voor jou om jouw vragen zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Veel van mijn vrienden en familie hebben geen tijd om mij hiermee te helpen. Daarom raakte ik steeds meer geïnteresseerd in dit bedrijf en besloot ik om het bedrijf op te zoeken op het internet.

ContactBelastingtelefoon-small-121x121

Op het internet is het bedrijf makkelijk te vinden. Het bedrijf heeft een zeer gebruiksvriendelijke website en ook overzichtelijk. Zo kon ik zien bij welk deel ik terecht kon voor de juiste deskundigheid. Om meer hierover te weten te komen heb ik besloten om dit bedrijf te contacteren. Het contact verliep zeer goed. De medewerker is zeer vriendelijk en staat mij gedurende het gesprek netjes te woord. Daarnaast is zij zeer deskundig en beantwoordt zij al mijn vragen zorgvuldig. Geweldig! Diezelfde middag heb ik een compleet en transparant overzicht over mijn financiën van mijn bedrijf, dankzij de belasting telefoon.

VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.15_1155]
Rating: 0 (from 0 votes)