Het aanvragen van een zakelijke lening is zo geregeld

Het aanvragen van een zakelijke lening is zo geregeld

Dat een zakelijke lening online in een mum van tijd kan worden geregeld, wil niet zeggen dat er lichtzinning mee omgesprongen moet worden. Een zakelijke lening kost altijd geld. En zal ook altijd afbetaald moeten worden. Maar soms is er geen andere oplossing en zult u moeten kiezen voor een zakelijke lening. Hoe weet u of u de laagst mogelijke rente betaalt? Hoe rekent u uit wat uw maandbedrag zal zijn? Welke lening is geschikt voor uw bedrijf? Allemaal vragen die, over het algemeen, redelijk gemakkelijk te beantwoorden zijn. 

Online een zakelijke lening regelen is gemakkelijk

En daarbij is online een zakelijke lening regelen ook nog eens snel. Voldoet uw bedrijf aan de eisen? Dan is de kans groot dat het geld al binnen 24 uur op uw rekening staat. Een eis kan bijvoorbeeld zijn dat uw bedrijf langer dan 1 jaar bestaat. Een andere eis kan zijn dat uw jaaromzet minimaal € 50.000,00 bedraagt. Maar gelden deze eisen voor uw aanvraag? Dat ziet u wanneer u uw gegevens invult op de website. U kunt daar precies aangeven welk bedrag u wilt lenen. U kunt dan uit maar liefst 30 aanbieders de beste lening kiezen. De lening met de beste voorwaarden en looptijd voor uw bedrijf.

Zakelijk lenen als overbrugging

De tijden zijn momenteel zwaar voor ondernemers. Zij hebben bijna geen reserves meer en zullen moeten gaan lenen als ze het hoofd boven water willen houden. En dat brengt natuurlijik een risico met zich mee. Een risico voor de ondernemer zelf, maar ook een risico voor de verstrekker van de lening. De eisen die gesteld worden aan een overbruggingslening zijn dan ook niet mis. Veel ondernemers kunnen aanspraak maken op compensatie vanuit de overheid. Maar wat als dat niet (snel) genoeg is? Dan zijn er mogelijk andere financieringsmogelijkheden benodigd! 

Zakelijk lenen als investering

Wilt u gaan verbouwen, uw bedrijf uitbreiden, een nieuw wagenpark aanschaffen of een andere grote investering doen, dan kan het verstandig zijn om daar niet de reserves van het bedrijf voor te gebruiken maar om juist, speciaal voor dit doel, een zakelijke lening aan te gaan. De reserves blijven dan op de rekening staan en kunnen gebruikt worden waarvoor ze bedoeld zijn. Met het geld van de lening kunt u dan een nieuwe vrachtwagen, een aanbouw aan uw pand of nieuwe machinerie aanschaffen. Het is dan gemakkelijker om de zaken gescheiden te houden én u hoeft uw bedrijf niet terug te betalen op de reserve-rekening. Natuurlijk betaalt u, ook in dit geval, rente over uw lening. Daar dient u natuurlijk goed op te letten en zodoende altijd zelf te berekenen wat het u gaat kosten. 

Share